HF Fielday 2015

Så var OZ7AMG atter på HF Fielday og alt gik godt indtil tidlig på morgenen hvor et meget kraftigt uvejr passerede hen over pladsen.

Vores professionelle telt på 6 X 12 meter blev pludselig revet op fra jorden, stålrør og teltdug blev revet fra hindanden og kastet ud over fielday pladsen, alle operationsbordene med radiostationer, PA-trin, lap tops og andet udstyr blev væltet omkuld og vandet væltede ned fra himlen, der var heldigvis kun en person i teltet der havde søgt ly blandt nogle væltede borde og han kom kun lettere til skade da en kaffemaskine kom flyvende og smadrede foran ham.

Alt var kaos men folk blev hurtigt vækket og man prøvede at redde hvad man kunne i uvejret, stort set alle antenner og master var væltet og lå spredt ud over området, det eneste der var blevet stående var vores 55Kw generator.

Alt udstyr blev bragt i tørvejr i Franks lade, og det er første gang jeg har set at man hælder vand ud af flere Icom IC-756 pro3, lap tops etc.

Efter vi havde redet hvad vi kunne blev der sat borde og stole op i laden og frank & Ivan sørgede for spejlæg med bacon, friskbagt morgenbrød og basser til alle.

Pu-Ha sikke en omgang, alt blev gennemgået i løbet af formiddagen og vi prøvede at tørre alle apparaterne ind til videre med store varmeblæsere, senere blev alt pakket og et større arbejde venter nu med at få renoveret radioer, PA-trin og alt andet udstyr.

Tak til alle fra OZ7AMG for deres store indsats på denne oplevelsesrige dag.

Michael, OZ2ELA
Der er billeder i galleriet fra stormen 2015.